Wie ben ik

Mijn naam is Gerda Schoot Uiterkamp. Ik heb de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut gevolgd aan  Holos, Academie voor Massagetherapie te Utrecht en ben in juni 2008 afgestudeerd.

De opleiding tot Mindfulnesstainer heb ik gevolgd aan de Hoge school van Utrecht. Hier ben ik opgeleid tot MBSR (Mindfulness Based Stress reduction) trainer in de hoogste categorie.
De opleiding wordt erkend door de Vereniging van Mindfulness Based trainers en Nederland en Vlaanderen. (VMBN)

Daarnaast heb ik veel werkervaring op meerdere gebieden in de gezondheidszorg. De laatste 25 jaar heb ik gewerkt als verpleegkundige binnen de psychiatrie. Naast de praktijk voor Massagetherapie en Mindfulness werk ik momenteel twee en een halve dag in week als coördinator op de deeltijdbehandeling binnen een GGZ instelling. Binnen deze instelling geef ik ook MBSR trainingen.

Voor Sonneveld Opleidingen verzorg ik de lessen inleiding in de psychiatrie.

In de terloopsheid der dingen schuilt de essentie van het leven